Vrouwen in het Vechtdal
 Dames omdat diversiteit belangrijk is ook bv in een gemeente als Hardenberg,  Zeker omdat Hardenberg meer diversiteit aan inwoners krijgt , is het , nee wordt het steeds meer van belang, dat verbondenheid, elkaar respecteren, naar elkaar luisteren, niet meteen oordelen, er wat vaker voor elkaar zijn. 
Daarom is het belangrijk ook gemeente Hardenberg een regenboog gemeente te maken, Gemeente die het meest toegankelijk is die heeft de gemeente al binnen gehaald, top geweldig en nu verder.
 
Help ons , teken de petitie op Regenboogpetitie Hardenberg, 
 
 Graag deze link gebruiken mochten er mensen die hier aan mee willen doen. Www.petities24.com/regenboogstad_hardenberg
google het en teken de petitie, laat Hardenberg , naast al het andere , ook een gemeente zijn, waar iedereen veilig kan zijn, die hij of zij wil zijn. 
Namens Roze Vrouwen Vechtdal , Hartelijk Dank. 
 
 
 

             Welkom op onze website

Vrouwen in 't Vechtdal is bedoeld voor alle lesbische, bi-seksuele en transgender vrouwen in haar omgeving. Elkaar ontmoeten, in een ongedwongen, ontspannen en gemoedelijke sfeer.
 
Regio Vechtdal: o.a Hardenberg, Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Staphorst e/o.
 
Voor wie het leuk vindt, worden er een aantal keren activiteiten georganiseerd en kan er aan deel genomen worden.
 
Het kan zijn wandelen, fietsen want daar is het Vechtdal zeer geschikt voor. Kortom, bijna alles is mogelijk in goed overleg, naast actieve zaken ook bijvoorbeeld gezellige avonden. Voor wie ideeën heeft, laat maar weten via ons mailadres: rozegewoondoen@gmail.com 
 
De omgeving van het Vechtdal              Design by EDdW site bijgewerkt t/m  nov 2017