Vrouwen in het Vechtdal
Vechtdal Damespad Overijssel zondag 28 oktober
Zondag 28 oktober , is Damespad Vechtdal een feit geworden. De dag was vorstig en zonnig, dus een beter begin van een herfstwandeling kon er niet zijn. Om 10.30 uur melden zich de deelneemsters en genoten van koffie/ thee met de Dalfsermop uiteraard, gesponsord door Bakkerij van der Most. 
 
11.30 uur werd Damespad Vechtdal feestelijk geopend door figuurlijk het lint door te knippen, van beide organisaties een woord van felicitatie en welkom. 
Dit in bijzijn van RTVOost , Roze Golf. 
Buiten bij de ingang van Theater de Stoomfabriek was er het een ander aangedaan de boel feestelijk "aan te kleden". 
 
12.00 uur starte de wandeling langs Het Kasteel Rechteren, de Vecht en genieten van landerijen , boerderijen en natuur. 
 
Voor sanitaire stop was B&B Het Achterhuis bereid gevonden, omdat Theehuis de Stokte kwam te vervallen, ivm ongelukje eigenaar Theehuis. 
Na daar heerlijk te hebben genoten van allerlei verwennerij.
Vervolgde de wandeling zich weer.
 
Om 16.00 uur zo ongeveer sloten we de dag af met een borrel, hapje drankje, en een gezamenlijke maaltijd voor wie dat leuk vond in Grand Cafe de Fabriek (theater de Stoomfabriek Dalfsen, Koninginneplein 2).
 
Zo helemaal aan het eind , nog een slotwoord en woord van dank , kon de geslaagde dag , Damespad Vechtdal , worden afgesloten. 
 
Wij kunnen hier met een goed gevoel op terug kijken, en hopelijk kunnen de deelneemsters dat ook. We denken van wel, omdat we van lachende gezichten afscheid hebben genomen die dag. 
 
Allen die hier aan mee hebben gedaan, en ons gesteund hebben, sponsoren, media , Theater Stoomfabriek, B&B Het Achterhuis, kortom iedereen dank jullie wel. 
 
Tot een  van onze volgende activiteiten:  Roze Vrouwen Vechtdal, of Damespad Vechtdal . Roze Groet, Roze Vrouwen Vechtdal.