Vrouwen in het Vechtdal
Zoals al te lezen viel op onze facebooksite, Zien wij voorlopig tot nader order af van activiteiten. Uiteraard zullen z.s.m. de draad weer oppakken.
Dit alles i.v.m Coronavirus. 
Zondag 27 oktober , een mooie niet te koude herfstdag waarop wij voor de tweede keer op rij het Damespad Vechtdal een feit lieten worden.
 
Om 11.30 uur zijn wij vertrokken van Grand Cafe De Fabriek in Dalfsen, Koninginneplein 2. Nadat we allen hebben genoten van een kop koffie of thee.
Met 11 deelneemsters hebben wij het prachtige Dalfsen al wandelend bekeken en beleefd. 
 
Een prachtige route en vele leuke echt Nederlandse landschappen en aangezichten waren er te bewonderen. Koeien in de wei, boerderijen, bos,het pontje over de Vecht, het Kasteel Rechteren die een mooi illustratie vormde voor een uniek decor. '' Hoe Hollands wil je het hebben '' ,zei een van de dames, nou inderdaad , misschien bijna wel niet te bedenken. 
 
Bij theehuis de Stokte hielden wij onze pauze en iedereen genoot van de heerlijke versnaperingen en thee en koffie. De eigenaar van het knusse theehuis heeft er met veel elan weer iets prachtigs van gemaakt. 
Nog wat rozig en heerlijk verwent te zijn geweest gaan wij met opgeladen accu's , zeg ik altijd maar, onze wandeling vervolgen. 
 
Zo tegen 16.00 uur naderen wij het startpunt van het Damespad Vechtdal, en daarmee ook het einde van Damespad Vechtdal 27 oktober, zondag, 2019. 
 
Ook werd er uiteraard iemand in het bijzonder, in het zonnetje gezet , want oprichtster van Damespaden Nederland,  Rita Zwaan had deze dag een speciale plek. Immers ze gaat met pensioen zoals ze zo mooi zei. 
Om dit niet geheel ongemerkt voorbij te laten gaan, zetten wij haar even in het zonnetje. 
 
Een leuke kleinigheid kreeg ze aangeboden namens ons. En we bedankten haar voor het feit , dat ons een kans gegeven werd om Damespad Vechtdal op de kaart te zetten en het daadwerkelijk een feit te laten worden.
 
Daarbij zijn wij samen met alle andere organisaties rondom Damespad Nederland in Het Koninklijke Bibliotheek opgenomen.
 
Daar zijn wij uiteraard bijzonder blij om.
 
Wij wensen Rita alle goeds toe, en sterkte rondom prive aangelegenheden. En natuurlijk is zij altijd welkom bij Damespad Vechtdal om gezellig mee te wandelen. 
Rita heel hartelijk dank voor al je wijze lessen, woorden,  hulp en steun. 
 
Wij kunnen opnieuw terug kijken op een geslaagde dag, hopelijk ook de deelneemsters, zo te merken wel, want we hebben afscheid genomen van lachende gezichten. Tot ziens dames, tot volgend jaar of bij een van onze andere activiteiten. 
 
Hartelijke Roze groet, Herma en Jeanet , Roze Vrouwen Vechtdal. 
 
 Vandaag zondag 14 april kunnen wij goed terug kijken op een geslaagde middag Boerengolf t Dalfsen, Haiwatha Actief Dalfsen. 
 
 Met een groep van 10 deelneemsters was het een gezellige en gemoedelijke sfeer. Lekker sportief , actief bezig zijn, heerlijk in de prachtige omgeving van de Vecht 
 De activiteit duurde 2 uur en om 16.00 konden we na even napraten over de middag onder het genot van een drankje. 
 
 Voor de dames die het leuk vonden zijn we in Dalfsen ergens een hapje wezen eten. En zo kon deze mooie middag goed worden afgesloten.
Vechtdal Damespad Overijssel zondag 28 oktober